Restaurant Cal Manelet

El Restaurant Cal Manelet

El restaurant Cal Manelet, situat al bonic poble de Canyelles, es va inaugurar l'estiu de l'any 1992. Enclavat en una petita vall encerclada de turons suaus al bell mig del Gran Penedès, i el seu enllaç amb la que enfila cap a Sant Pere de Ribes i Sitges, ocupa el lloc d'una antiga casa pairal del s.XVIII, que ja durant la dècada de 1950 havia funcionat com a casa de menjars amb el nom de Bar el Parador.

El Restaurant

El respecte per aquest ambient tradicional a l'hora de condicionar el local i els seus menjadors; el tracte familiar i acollidor als nostres clients i, és clar, l'àmplia i curosa carta que els ofereix, fa que tant una reunió familiar com un dinar de feina o una vetllada esdevinguin quelcom més que un pur refrigeri, sense oblidar els nostres esmorzars de ganivet i forquilla.

Planta baixa

Basada en dos eixos principals, com són la cuina tradicional casolana i els productes de temporada (calçots, rovellons, carxofes, etc.), la nostra carta combina el peix i la carn, i també l'elaboració a la brasa, al forn i a la llosa, fet que dóna com a resultat plats d'una delicadesa i rotunditat absolutes. Una senzilla mostra d 'aquests ens revela, per exemple, la presència de l'espatlla de xai al forn, els cargols a la llauna o dos plats de la terra: el xató i el bull de tonyina.

Sala gran

El nostre servei de cuina, a més, es troba obert a qualsevol hora dins del dia fins gairebé mitjanit, i disposem de menjadors privats per a reunions de feina i celebracions familiars, així com a pàrquing propi. D'altra banda, el restaurant Cal Manelet forma part de l'Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles (ARCAT).